Praktijk

FYSIOTHERAPIE MILL

OVER ONS

Fysiotherapie Mill is een praktijk waar in teamverband gewerkt wordt aan kwalitatief toekomstgerichte fysiotherapie. De kwaliteit staat voor de bekwaamheden van de aanwezige fysiotherapeuten, maar ook voor de kwaliteit van leven voor onze cliënten. We werken met 9 fysiotherapeuten met vele specialisaties, zodat elke cliënt de meest gerichte doelmatige begeleiding ontvangt.

De ruim ingerichte praktijk met oefenzaal is gezeteld in een voormalige huishoudschool gelegen tussen de kern van Mill en Mill-West. De ligging is in het medisch centrum van de regio met naast ons o.a. een huisartsenpraktijk en Kliniek ViaSana aan de andere kant van het kanaal.

Fysiotherapie Mill is de oudste praktijk van gemeente Mill. Op 1 april 2019 bestond de praktijk 40 jaar.

Al vele jaren behoren wij tot een selecte groep van praktijken in  Nederland die de hoogste kwaliteitseisen nastreven. Ondanks dat we de lat voor onszelf hoog leggen willen we het “Brabantse karakter” van onze praktijk niet verliezen. Klanten krijgen bij ons de tijd en aandacht die ze verdienen.Bij Fysiotherapie Mill geven we om mensen. Wij begeleiden mensen bij hun soms kwetsbare fysieke gezondheid. Daarnaast willen wij mensen coachen naar een gezonde leefstijl.